T5 Adapter

Bij veel bedrijven hangen nog steeds de ouderwetse T8 TL-buizen. Dit is de standaard TL-Verlichting en vindt je overal terug. Gemiddeld gaan de buizen zo`n 8.000 tot 12.000 uur mee, afhankelijk van het type lamp en het type voorschakelapparaat. Gedurende zijn levensduur neemt de lichtintensiteit/lichtsterkte af.

Er is al 10 jaar een alternatief op de markt: De T5 TL-buis, deze is korter, dunner en zuiniger dan de T8 TL-buis. Tevens gaan deze buizen meer dan 19.000 uur mee, en neemt de lichtintensiteit gedurende de levensduur niet of nauwelijks af. De efficiency van deze lampen is hoger dan die van de T8 TL-buis.

Het probleem is dat de T5 buizen niet in de T8 armaturen kunnen omdat deze dunner en korter zijn. Tevens zijn in veel gevallen de T8 armaturen nog niet aan vervanging toe en is er om het gehele armatuur te vervangen een grotere investering nodig. De oplossing hiervoor is een zogenaamde T5 adapter. De T5 adapter plaatst u in de T8 armatuur waarna u de T5 lamp plaatst in de adapter. Hierdoor bespaart u direct al 35% op de energiekosten.

Verschil T5-T8 Verlichting

 

T5 Adapter

De T5 adapter zorgt voor een betere lichtopbrengst door de hoogfrequente T5 technologie. Minder Flikkering en een starter is niet meer nodig. Tevens kost het minder onderhoud door de langere levensduur van de lampen. De T5 bespaar adapters gaan zelf meer dan 80.000 uur mee.

De T5 Adapter heeft een hoop voordelen, maar is helaas niet overal toepasbaar. Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek wat voor u en uw bedrijf de meest efficiente manier is om te besparen op de verlichting. U kunt hiervoor het onderstaand formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adviesgesprek Aanvragen 

 

 

Producten T5 Adapter

Gratis adviesgesprek