Energie Monitoring

Energie besparen begint met het inzicht verkrijgen in uw verbruik. Doordat u inzicht heeft in uw totale energie verbruik en het energie verbruik gespecificeerd per kantoor, per lamp of per productiemachine, kunt u direct zien wat uw grootste energie verbruikers zijn. Met deze gegevens kunt u direct actie ondernemen om uw energie verbruik te reduceren. Dit is niet alleen belangrijk om uw kosten voor uw energie te reduceren maar ook om de CO2 uitstoot tot een minimum te beperken.

Door middel van een energie montoring systeem krijgt u inzicht in:

  • Verbruik in kWh
  • Verbruik in CO2
  • Kosten per dag, week, maand, jaar.
  • Kosten en verbruik per productiemachine, kantoor, lamp etc.

Door het inzicht wat we van een energie monitoring systeem krijgen ontstaat bewustwording onder u en uw medewerkers. Hierdoor zal de organisatie al energie gaan besparen. Tevens is aan de hand van de gegevens uit het energiemonitoring systeem een plan van aanpak te maken om uw energie verbruikers energie zuiniger te maken.

Energie monitoring en energie management is geen kostenpost maar een winstgevende investering.

Wattson

Wattson meet op ieder moment de hoeveelheid energie die gebruikt wordt in huis of kantoor. Dit wordt weergegeven op een makkelik leesbaar display. De Wattson is geheel draadloos. Met een meetsensor aangesloten op de electriciteitsmeter kan de hoeveelheid stroom die het huis, bedrijf of afdeling verbruikt worden gemeten. 

Doordat de Wattson draadloos is kan je hem overal neerzetten op een afstand van maximaal 100 meter van af de zender in de stoppenkast. Klik hier voor meer informatie over de Wattson.

   63469f5911a5bd30046ea2d0fa075300.jpg

 

ce1d0ba34103b59e2b433360c6c63a5e.jpg Plugwise

Door middel van het Plugwise systeem verkrijg u nauwkeurig inzich en controle over het electriciteitsverbruik van werkplekken, machines, printers, verlichting etc. Kortom alles met een stekker kan worden gemeten.

Apparaten kunnen met het Plugwise systeem ook draadloos geschakeld worden, doordat de onderlinge modules met elkaar communiceren. U kunt zelf thuis  en onderweg (Iphone App) in de gaten houden wat er binnen uw bedrijf gebruikt wordt.

Klik hier voor meer inforamtie over het Plugwise systeem


Al met al zijn er verschillende mogelijkheden om een energie monitoring systeem toe te passen binnen uw bedrijf.

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek hoe we deze energie monitoring systemen toe kunnen passen in uw bedrijfsvoering. U kunt hiervoor het onderstaand formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogeljk contact met u op.

Adviesgesprek Aanvragen 

 


Producten T5 Adapter

Gratis adviesgesprek